Skip to main content

Hey, ik ben Evelyn, nice to meet you.

Ik ben het gezicht achter Spy Media. Ik zal je wat over mezelf vertellen.Content

Ik maak content. Voor mijn eigen reisblog – zoals op de afbeelding hiernaast tijdens een persreis in Luxemburg – en voor online ondernemers. Contentmarketing is een van de meest effectieve methoden is om de betrokkenheid van je doelgroep te vergroten, je branding te ontwikkelen en uiteindelijk meer te verkopen.

Dat kan tekst op je website zijn, foto’s op Instagram of video op Youtube of bijvoorbeeld Instagram TV.

Door content reis ik de wereld niet over om bestemmingen te promoten. Zonder content was jij niet op mijn website gekomen, was ik geen online onderneemster.


User Experience

Ik verbeter online ervaringen. Een website moet de beste ervaring aan je gebruikers geven. We hebben tegenwoordig de concentratie van een goudvis. Het lukt ons niet om langer dan 8 seconden de aandacht erbij te houden. Goudvissen slagen er in om 9 seconden gefocust te zijn. In die 8 seconden moet je jouw gebruikers de beste gebruikservaring (User Experience) geven. Afbeeldingen, tekst, kleur, het moet allemaal in synergie zijn en jouw doelgroep boeien.


WordPress

Ik zet WordPress websites in elkaar. Daarmee bedoel ik: installeren, customizen en publiceren. Ik werk  sinds 2012 met WordPress en weet er tegenwoordig zo veel van dat ik soms als nerd wordt gezien. WordPress is het meest gebruikte CMS voor websites en webshops. Of je een kant en klare thema gecustomized wilt hebben, teksten voor zoekmachine’s geoptimaliseerd wilt hebben of wilt weten wat de beste plugins zijn voor je website, ik kan je daar zeker mee helpen. Deze website heb ik zelf in elkaar gezet met WordPress en een bestaande template. Op een eigen domein. Kan ik ook voor je doen. Aanpassen in jouw branding? Kan ik,

Wil je samenwerken of eerst een kopje cappuccino doen? Leuk!

Via e-mail of sociale media ben ik het snelst bereikbaar: evey[at]live.nl. Mijn telefoonnummer zet ik liever niet online. Maar we kunnen zeker bellen.

Spreek ik je snel?

 

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com